In Internet Explorer 6 worden sommige onderdelen van deze website niet, of onjuist getoond. Gebruik een nieuwere webbrowser om de website volledig te bekijken.

Hond

Goede voeding is van levensbelang

In onze Dierenspeciaalzaak is een ruim totaal assortiment hondenvoeding beschikbaar. Zowel droog als  diepvries nat voeding (terug naar de natuur). Afgestemd op de leeftijd, conditie en activiteit van honden. Een pup heeft bijvoorbeeld een hele andere energiebehoefte dan een volwassen of oudere hond. Sommige honden hebben speciale voeding nodig omdat ze bijvoorbeeld last van vachtproblemen, huidproblemen, obesitas, jeuk, tandplak/tandsteen, diarree, poep eten hebben.

Welke voeding u ook kiest, in onze Dierenspeciaalzaak krijgt u een goed en eerlijk advies, en bent u er van verzekerd dat we onze uiterste best doen om de problemen zo goed mogelijk op te lossen.

Onze hondenvoer merken zijn o.a: Prins, Opti life, Royal canin, Carocroc, Farmfood, Happy life, Noblesse, Canex, Casa fera.

Dieetvoeding

Vanaf 1 januari 2013 verkopen wij dieetvoedingen van het merk Prins. Uniek aan deze voeding is dat ze voor de hond in zowel krokante vorm als geperste vorm zijn. Weight reduction en Diabetic, Skin en Intestinal Hypoallergic en Mobility. Regelmatig volgen wij curcussen om op de hoogte te blijven, zodat we u goed kunnen voorlichten.


Op een verantwoorde manier omgaan met uw hond

Om een goede band te krijgen met uw hond (pup) is het verstandig om een cursus te gaan volgen bij een gediplomeeerde hondenvereniging. Wij sponsoren hondenvereniging KYON in Haaren en hebben goede contacten met gedragstherapeut Marcel Nijland. Tegenwoordig trainen de meeste hondenscholen met positieve beloning. Dit kan zijn een aai over zijn bol, een aardig woordje of een gezonde verantwoorde snack. In onze Dierenwinkel hebben we een ruim assortiment verantwoorde beloningskoekjes en snacks.

Onze snacks merken zijn o.a: Braaaf, Antos, Farmfood,  proline.

 

 

 

Speelgoed

Ook kunt u de band met uw hond versterken door samen met uw hond te spelen. Er zijn diversen soorten speelgoed gemaakt van rubber, latex, vinyl, flostouw, maar er zijn ook speeltjes waarbij uw hond geestelijk gestimuleerd wordt. Denk hierbij aan Sumo en Kong en andere hersengymnastiek spellen. U kunt zich in onze Dierenwinkel goed laten voorlichten over het speelgoed wat het beste bij uw hond past.

Onze speelgoedmerken zijn o.a: Kong, Nylabone.

Verzorging

medicijnenNaast de dagelijkse voeding van uw hond, is het ook belangrijk om op andere manieren u hond te verzorgen. Denk hierbij aan huid en vacht, gebit, ogen/oren, vlooien/tekenbestrijding en ontwormen. In onze Dierenspeciaalzaak kunt u zich deskundig laten informeren wat het beste bij uw hond past.

Onze verzorgingsprodukten zijn o.a: Exil, Frontline, Oropharma, Beaphar.