In Internet Explorer 6 worden sommige onderdelen van deze website niet, of onjuist getoond. Gebruik een nieuwere webbrowser om de website volledig te bekijken.

Kat

GOEDE VOEDING IS VAN LEVENSBELANG

In onze Dierenspeciaalzaak is een ruim  totaal assortiment kattenvoeding beschikbaar. Zowel droog als nat voeding. Afgestemd op de leeftijd, conditie en activiteit van katten. Een kitten heeft bijvoorbeeld een hele andere energiebehoefte dan een volwassen of oudere kat. Sommige katten hebben speciale voeding nodig omdat ze bijvoorbeeld last van vachtproblemen, huidproblemen, obesitas, jeuk, tandplak/tandsteen, diarree, blaasgruis, haarballen, anorexia, braken hebben.

Welke voeding u ook kiest in onze Dierenspeciaalzaak krijgt u een goed en eerlijk advies, en bent u er van verzekerd dat we onze uiterste best doen om de problemen zo goed mogelijk op te lossen.

Onze merken zijn o.a: Prins, Royal Canin, Lara.

OP EEN VERANTWOORDE MANIER OMGAAN MET UW KAT

Dieren en mensen kunnen veel voor elkaar betekenen. Het houden van huisdieren betekent verantwoordelijkheid dragen. Een goede opvoeding is een belangrijk onderdeel hierin. Afwijkend en ongewenst gedrag leidt vaak tot een hoop ergenis en onbegrip van zowel de baas als de kat. Katten kunnen worden getraind maar dat vraagt veel begrip  en geduld. Tegenwoordig trainen we met positieve beloning. Dit kan zijn een aai over zijn bol, een aardig woordje of een gezonde verantwoorde snack. In onze Dierenwinkel hebben we een ruim assortiment verantwoorde beloningskoekjes en snacks.

Onze  snackmerken zijn o.a: Proline.

SPEELGOED


Hoeveel een kat speelt, is bij iedere kat anders. Toch is het ook belangrijk om de wat minder active katten aan te sporen tot spelen Denk hierbij aan een hengeltje met een muisje aan een elastiek, speeltunnels, balletjes, laserlampjes, snackballen.

Onze speelgoedmerken zijn o.a.: kong, cat-it.

VERZORGING

Naast de dagelijkse voeding van uw kat, is het ook  belangrijk om op  andere manieren u kat te verzorgen. Denk hierbij aan een krabpaal en kattenbak. Een krabpaal is heel belangrijk in een kattenleven, net zoals de kattenbak.  Verder moet u denken aan het verzorgen van  huid, vacht, oren/ogen, vlooien/tekenbestrijding en ontwormen. In onze Dierenspeciaalzaak kunt u zich deskundig laten informeren wat het beste bij uw kat past.

Onze verzorgingsprodukten zijn o.a. Exil, Frontline, Oropharma, Beaphar.