In Internet Explorer 6 worden sommige onderdelen van deze website niet, of onjuist getoond. Gebruik een nieuwere webbrowser om de website volledig te bekijken.

Knaagdier

GOEDE VOEDING IS VAN LEVENSBELANG

In onze Dierenspeciaalzaak is een ruim  totaal assortiment knaagdiervoeding beschikbaar. Afgestemd op de leeftijd, conditie en activiteit van knaagdieren. Een jong konijn heeft bijvoorbeeld een hele andere energiebehoefte dan een volwassen of ouder konijn. Sommige knaagdieren hebben speciale voeding nodig omdat ze bijvoorbeeld last van huidproblemen, vachtproblemen, jeuk, diarree hebben.

Welke voeding u ook kiest in onze dierenspeciaalzaak krijgt u een goed en eerlijk advies, en bent u er van verzekerd dat we onze uiterste best doen om de problemen zo goed mogelijk op te lossen.

Onze merken zijn o.a: Versele laga, Teurlings.

OP EEN VERANTWOORDE MANIER OMGAAN MET UW Knaagdier

Dieren en mensen kunnen veel voor elkaar betekenen. Het houden van huisdieren betekent verantwoordelijkheid dragen. Ieder knaagdier moet op een andere manier gehuisvest worden. Wij hebben een ruim assortiment knaagdierkooien voor zowel binnen als buitenverblijf. Kom naar onze dierenwinkel en laat u goed voorlichten.

SPEELGOED

Ook kunt u de band met uw knaagdier versterken door samen te spelen. Zorg voor verantwoord speelgoed in de kooi en wissel dit regelmatig af, om verveling tegen te gaan. Denk hierbij aan knabbelrollen, knaaghout, knaagstenen. U kunt zich in onze dierenwinkel goed laten voorlichten over het speelgoed van knaagdieren.

Onze merken zijn: Versele laga.

 

VERZORGING

Naast de dagelijkse voeding van uw knaagdier, is het ook  belangrijk om op  andere manieren u knaagdier te verzorgen. Denk hierbij aan huid en vacht, gebit, ogen/oren en ontwormen. In onze Dierenspeciaalzaak kunt u zich deskundig laten informeren wat het beste bij uw knaagdier past.

Onze verzorgingsprodukten zijn o.a.: Beaphar, Oropharma.