In Internet Explorer 6 worden sommige onderdelen van deze website niet, of onjuist getoond. Gebruik een nieuwere webbrowser om de website volledig te bekijken.

Vogel

GOEDE VOEDING IS VAN LEVENSBELANG

In onze Dierenspeciaalzaak is een ruim  totaal assortiment vogelvoeding beschikbaar. Afgestemd op de leeftijd, conditie en activiteit van vogels. Een jonge vogel heeft bijvoorbeeld een hele andere energiebehoefte dan een volwassen of oudere vogel. Welke voeding u ook kiest in onze dierenspeciaalzaak krijgt u een goed en eerlijk advies, en bent u er van verzekerd dat we onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze merken zijn o.a: Versele laga, Teurlings.

OP EEN VERANTWOORDE MANIER OMGAAN MET Uw vogel

Dieren en mensen kunnen veel voor elkaar betekenen. Het houden van huisdieren betekent verantwoordelijkheid dragen. Iedere vogel moet op een andere manier gehuisvest worden. Wij hebben een ruim assortiment vogelkooien voor zowel binnen als buitenverblijf. Kom naar onze dierenwinkel en laat u goed voorlichten.

SPEELGOED

Ook kunt u de band met uw vogel versterken door samen te spelen. Zorg voor verantwoord speelgoed in de kooi en wissel dit regelmatig af, om verveling tegen te gaan. Denk hierbij aan trapjes, spiegeltjes,fruitsticks. U kunt zich in onze dierenwinkel goed laten voorlichten over het speelgoed van vogels.

Onze merken zijn: Versele laga

VERZORGING

Naast de dagelijkse voeding van uw vogel, is het ook  belangrijk om op  andere manieren u vogel te verzorgen. Denk hierbij aan veren, snavel, en ontwormen. In onze Dierenspeciaalzaak kunt u zich deskundig laten informeren wat het beste bij uw vogel past.

Onze verzorgingsprodukten zijn o.a.: Beaphar, Oropharma.